Meteen naar de inhoud

Over ons

Roy Popping verteld zijn verhaal over de Rebel Blue Crew.

In februari van 2019 vond ik op een Rebel Blue V40 met op 1 cijfer na exact het zelfde kenteken als dat van mij.

Het leek mij een geweldig idee om 2 identieke auto’s met nagenoeg identieke kentekens op de foto te zetten.

Toen ik het idee deelde met een andere Rebel rijder leek het hem ook leuk om die dag langs te komen.

Na het posten van de foto met 3 Rebel’s ging hij vrij snel viraal en begonnen steeds meer Rebel’s zich te melden om een keertje te meeten met ons.

Dit was het moment dat ik besloot om de Rebel Blue Crew op te richten en ben gaan zoeken naar elke Rebel Blue Volvo die ik kan vinden.

Veel mensen vinden vet vinden maar slechts weinigen in durven te rijden.

Zij die in een Rebel rijden zijn echte rebelen! Nu ongeveer 2 jaar na het oprichten van de Rebel Blue Crew is het Nederlands sprekende gedeelte van de crew is gegroeid tot ruim 75 leden en daarmee hebben we naar schatting 60% van alle Rebel’s uit de Benelux.

Internationaal gezien heeft de crew meer dan 300+ leden!

Mike van Bentum verteld zijn verhaal over de Rebel Blue Crew.

In Februari 2019 ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe auto, hierop viel mijn oog op de rebel blue V40. Met de prachtige D2.

Ik was op vakantie toen ik opzoek ging naar de #Rebelblue hierop kwam ik Thijs tegen ik zag namelijk dat ze net een kleine meeting hebben gehad van 7 man. Hierop heb ik mij meteen aangesloten bij de crew.

Voor het corona hadden we een meeting gepland staan in Vaassen. Deze had ik zelf georganiseerd samen met Roy en Foppe. Toen brak het COVID-19 uit. We hebben de meeting toen uitgesteld tot er weer versoepelingen kwamen hebben we de meeting gepland. We zijn in die korte tijd erg gegroeid waardoor we nu 75 leden tellen. Van jong tot oud.

Hierna hebben we een tour mogen organiseren met meer dan 25 deelnemers die zich verzamelde in het prachtige Friesland! We zijn super trots op dit behaalde resultaat waarna we druk bezig zijn met nieuwe tours en evenementen. Ik als CEO van de crew ben super trots hoe onze leden zich netjes behouden tijdens de tour, maar ook tijdens de stops. Zo ook in onze Whatsapp groep met meer dan 75 deelnemers van Nederland En België hier wordt altijd netjes op elkaar gereageerd en zeer beleefd.

Doneren?

Dankzij de donaties blijft onze club groeien.

Sponsors